dimecres, 29 de maig del 2013

Vine al Paradís

      Ahir la UNESCO va declarar la meva terreta com a Reserva de la Biosfera.  Un reconeixement mundial per el respecte al medi ambient i el paisatge, per la preservació de l'entorn i un desenvolupament econòmic sostenible.

      A les Terres de l'Ebre vivim  emboltats de paisatges magics i canvians, amb dos Parcs Naturals El Delta i Els Ports, i un gran riu que ens dona el nom de la terra, L'Ebre.  Ara com a Reserva de la Biosfera, Les Terres de l'Ebre es consoliden com a Marca Turística Mundial.

      A les Terres de l'Ebre sols faltes tu; tens tot tipus d'allotjament, campings, albergs, cases rurals i hotels.  També esplendits restaurants on et faran sentir unic gaudint dels plaers de la vida en un paratge sense igual.

      Ja que una imatge val més que mil paraules t'obsequio amb aquestes de l'ebrenca Mireia Canicio per a que et faces una idea del que t'espera per tocar, palpar, olorar, sentir.























Imatges:  Mireia Canicio Ena    www.mireiafotografia.com

2 comentaris:

  1. Quines vistes mes boniques si no et sap greu me les he copiat i si tens raó estem emboltats de paisatges magics que a poc a poc estem destruint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les fotografies són fetes per la Mireia, en pots trobar mes a la seva pagina web.
      Mentres hi hagi gent com vatros, aquet paradis el podem salvar.

      Elimina