A cuina cada producte té el seu lloc i hi ha un lloc per a cada producte, aixi quan ens faci falta no anirem pegan voltes i perden el temps buscan-lo. El fet de retirar alguna cosa a un lloc segur en l'argot culinari es diu salvar, ni amagar ni guardar, torno a repetir es diu salvar; salvam l'estofat, vaig a salvar l'arros, salvaré la bossa de festucs.
Per salvar productes embutxacats hi ha una tecnica precisa que no costa mes de tres segons realitzar-la.
Fes un tall a fulla longitudinal, uns tres quarts de bossa i ja callo perquè puguis seguir el pas a pas en les fotos |
A lo millor esta la trobes complicada o dificil de recordar en el moment que et faci falta, per tant i per facilitar-te les coses, t'ensenyare una de més facil però no tan segura.
Per a realitzar aquesta necessites una pinça d'estendre la roba i la bossa que abans em utilitzat.
ATENCIÓ:
Aquestes operacions han estat realitzades per un especialista.
No intentis realitzar-les a casa sense la supervisió d'un professional.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada