La bones practiques amb els ganivets són essencials ja que es l'eina que utilitzaras mes durant la jornada i perque com pots observar, estas envoltat d'ells.
Si segueixes aquets consells, tot anira bé: utilitza cada ganivet per a la tasca concreta per la qual serveix; limpials, afilals i guardals en el seu lloc; quan realitzis tasques d'especejament i filetejat utilitza guants antitalls i sempre talla cap a fora, mai cap a tu; no introdueixis gavinets en les butxaques ni els portis penjats del davantal ni del cinto; els ganivets deuen estar correctament situats i col.locats en llocs especifics; el meu sebollero es sagrat, no vull que ningú m'el toqui..
Pendrem mesures per no fer-nos mal ni per provocar-ho. Aixi si observem una imatge con la foto de baix actuarem en conseqüencia evitan un doloros accident.
Gavinets mal col.locats, tall segur. |
Un altre consell es el de que sempre que ens moguem per la cuina amb el gavinet a la mà, ho farem d'aquesta manera:
Amb pas segur i decidit. |
mai, MAI, ens mourem d'un lloc a un altre aixi:
Aquesta actitud és molt perillosa, l'accident es inminent. |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada