dilluns, 20 de maig del 2013

Vent de Cara

      Hi ha viatges que el vent no bufa al teu favor, sigue per la rao que sigue alguns cops dos més dos no sempre fan quatre i a poc a poc et vas inflant fins que el gran pet és inevitable i ho agafaries tot i ho enviaries a pastar fang.  Estas tant turbat que no veus altra solució que la fàcil, i a cop calent la boca s'omple d'insults, brabuconades i sentències.  Calla i Respira !!

Surt i respira, respira, respira

      Pero TU no ets aixi.  Demostrat un cop més, a tu mateix i als demes que tens el cap molt bén amoblat, que l'experiència es un grau, que saps com dirigir la situació i que de més fortes has sortit.

      Abans de parlar surt i respira, pensa en altres coses i respira, pega cuatre botets i respira, deixa el cap en blanc i respira, mira els ocells passar i respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira, respira.

      No deixes de respirar i quant el teu cos i l'anima estiguen en pau i relaxats comprobaras que altres solucións acudeixen a la teva crida, que són possibles altres camins i veuras que no es tant dificil donar-l'hi la volta a la truita.


Imatge treta de l'interesant blog que segueixo  "LO DIMONI"

5 comentaris:

  1. el fet de respirar, respirar, respirar, respirar i etcèteres més de respirar comporta prendre una qüantitat altíssima d'oxigen (O2) i una altra alliberàció qüantiosa de diòxid de carboni (CO2).
    Vols dir que abans de foter-me un ou ferrat i morir-me de tant respirar no paga la pena menjar-me un llamàntol ????

    ResponElimina
  2. Xavi d'experiència no ho dubto però el terrat moblat va ser que no.

    ResponElimina
  3. I el dibuix dels ous totalment d'acord felicita al dimoni de la meva part ja tu que no et cansis de respirar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hem de tindre clar que despres de respirar l'aire es té d'amollar, si ve dels pulmons l'hi direm "rot" i si ve de l'estómac l'anomenarem pet, traca o llufa, depenen de la força e intensitat de sortida i del sorollet delatador.

      Elimina
    2. Es millor que el felicites tu directament. Saps com trobarlo.

      Elimina