divendres, 22 de novembre del 2013

Menjan Estrelles Michelin 2014

Ja s'han fet entrega de les Estrelles Michelin als restaurants per al 2014.  Aquest es un reconeixemen que es fa per una colecció de motius, sala, maridadge, cuina, calitat, servei, ambientació, localització, als restaurants que compleixen aquestes normes.

Aquet any cal destacar al cuiner David Muñoz del restaurant DiverXO de Madrid en aconseguir les tres estrelles.

David Muñoz el nou 3 Estrelles Michelin

Una creació de David:  Nyoquis d'arros glutinos amb bolonyesa coreana,
5 espècies xineses, suc de mandarines i fideus cruixents.

A les Terres de l'Ebre tenim als nostres colegues i amics Fran López del restaurant el Torreó de l'India de Xerta que manté la seva estrella i a Jeroni Castell del restaurant Les Moles d'Ulldecona que s'estrena en aquesta llista Michelin.

Fran López del Torreó de l'India de Xerta.

Jeroni Castell de Les Moles d'Ulldecona

Creació  de Jeroni:  Mató amb mel

Enhorabona a tots ells, així com felicitar al esplendit equip que els acompanya.


2 comentaris:

  1. Perdona que t'ho digue però el plat del David, lo teu amic no sel menja ni borratxo de vi,jejee

    ResponElimina
    Respostes
    1. David es un jove cuiner atípic que amb tant sols 6 anys amb el negoci ha conseguit posar-se a l'escaparate del mon amb tres estrelles, recordem que en tota Espanya, ara mateix, sols n'hi han 7 restaurants que les tenen. Aixo no vol dir que siguen millonaris, la gran majoria són mileuristes, pero d'aixo ja en parlarem en un altre post. Els plats de David són radicals ; tal com diu ''ja no hi han plats amables''.
      Una de les raons per la que vaig posar les fotos de dos plats, el de David i el de Jeroni es per poder observar dos treballs diferents, un mes radical i fora de lo convencional i l'altre més sencill pero alhora molt treballat. I es que sobre gustos no hi han disgustos.

      Elimina