dilluns, 10 de juny del 2013

La Temporada 2013

      La temporada es apunt de començar, encara que cada any és fa mes curta i amb menys clientela.  I és que la crisi ens afecta a tots, grans i petits, igual que el llucet que es mossega la cua; si als nostres clients el negoci no els rendeix com abans, als treballadors l'his han reduït el sou, tenen la feina penjada d'un fil o estan en l'atur per descomptat eviten fer algunes despeses als restaurants o fer llargues pernoctacións als hotels.  Si, també estan els que no tenen problemes economics, pero per aquets no has de patir.

      I això ens toca directament a nosaltres, als nostres proveïdors, i als que produeixen la materia prima, i el peix torna a donar una altra volta per mossegar-se la cua.

      Pero no et dones per vençut; si estas treballan donar el millor de tu mateix i si busques feina pensa que en algun lloc, possiblement aprop o mes bé lluny de casa pot haver-hi algú a qui li fas falta; no abandonis, segueix avant.

      Les crisis ens forcen a aprendre més, a buscar alternatives a ser més forts.  Amb ganes i empenta, tot amb el temps tornarà al seu lloc, al seu punt d'equilibri i això serà una altra batalleta per explicar.


Apunt per la temporada 2013.  Preparats, llestos,         JA!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada